He aha ka microneedle a he aha kona pono

I ka pōkole, hoʻohana ʻia kēia mau nila liʻiliʻi e hou i ka cuticle ma ka ʻili o ka ʻili i ka manawa pōkole, i hiki i nā lāʻau (keʻokeʻo, hoʻoponopono, anti-inflammatory a me nā mea ʻē aʻe) ke komo i loko o ka ʻili. e hoʻokō i nā kumu o ka whitening, wrinkle removal, acne mark removal, acne pit removal a pēlā aku.
Ka pono o ka microneedles

1. Ka wehe 'ana i ka ai'e
Wahi a ka noiʻi ʻepekema, ua like ka ʻekene inflamed ma kou maka me nā ʻumi miliona o nā mites a me nā bacteria.ʻO ka ʻili o ka ʻili a me ka excreta ma kou alo e hoʻopaʻa i kou mau pores, ʻo ia ke kumu nui ʻaʻole hiki ke hoʻopau ʻia ka haki.Inā makemake ʻoe e hoʻōla i ka ʻekene, pono ʻoe e wehe i nā pores e hoʻoponopono i nā pilikia o ka blockage a me ka mumū.Hiki i nā Microneedles ke wehe pono i ke kahawai ʻili a hoʻokuʻu i nā huahana acne e komo pono i ka papa hohonu o ka ʻili.

2. Wehe i nā laina maka
Ua nalowale ʻo Collagen a puni nā maka, e hana ana i nā laina maka.Pono e hoʻoulu i nā dermis e hana i ka collagen, nā laina maka maʻemaʻe, a me ka hoʻoikaika ʻana i ka metabolism o ka maka, i mea e metabolize melanin.Hiki i nā ʻōwili, microneedles a me nā microneedles uila ke lawe mai i nā mea pono i loko o nā maka, hoʻoikaika i ke kūkulu hou ʻana i ke ʻano o ka fiber o ka maka a me ka hana hou ʻana o ka collagen, a e hahai i nā laina maka e ʻōlelo ʻia e!

3. Wehe i nā kaha kiko
ʻO ka hapa nui o nā kumu o nā kiko kikoʻī, ʻo ia ka haki ʻana o nā ʻili ʻili o ka ʻōpū.Inā makemake ʻoe e hoʻoponopono iā lākou, e hoʻohana i ka nila hoʻokahi, e ʻohi i ka nila, roller micro needle a me RF micro needle ~ e hoʻonohonoho hou i nā fibers haʻihaʻi a hoʻouna i ka collagen maʻemaʻe kiʻekiʻe ma lalo o ka ʻili e hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi ʻana a me ka ulu ʻana o nā fibers a hoʻonāwaliwali i nā kaha kiko o ka ʻōpū!

4. Nani ka ʻili
ʻO Collagen ka scaffold o ka ʻili, hiki ke hoʻihoʻi i ka elasticity o ka ʻili, e like me ke kākoʻo ʻana i ka ʻili.Hoʻohana ʻia ka micro needle māmā wai no ka hoʻonui pono.Hoʻokahi manawa wai māmā micro needle = 4000 manawa o ka mālama maʻamau.


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-13-2021