He aha ka ipl photo rejuvenation?

ʻO Photon, ʻike ʻia hoʻi he kukui pulsed intense (IPL), he ʻano o ke kukui ʻike ākea ākea.Hoʻokumu ʻia ka hoʻoulu hou ʻana o ka kiʻi Ipl ma ke kumu o ka hana photothermal koho.ʻO ke kukui me ka lōʻihi hawewe lōʻihi i ka puka ʻana o ke kukui pulse ikaika hiki ke komo i loko o nā ʻiʻo hohonu o ka ʻili e hana i nā hopena photothermal a me photochemical, hiki ke hoʻonohonoho hou a hoʻoulu hou i nā kolagen fibers a me nā elastic fibers o ka ʻili, hoʻihoʻi i ka elasticity, a hoʻokō i ka hopena o hoʻohou hou i ka ʻili.

hōʻailona
ʻAi i ka ʻelemakule: e hoʻopaʻa i ka ʻili a wehe i nā wrinkles.
Hoʻoulu hou i ka helehelena: hoʻomaikaʻi i ka ʻili ʻeleʻele, hōʻemi i nā pores, wehe i nā freckles, chloasma, nā makahiki a me nā wahi puaʻa ʻē aʻe.
Hoʻihoʻi hou i ke kaumaha o ka huehue: hoʻomaikaʻi i ka pigment acne a me ka scar, hoʻohālikelike i ka ʻokoʻa sebum, a me nā pores haiki.
Hoʻomaʻamaʻa maka: hoʻomaikaʻi i nā pōʻai ʻeleʻele a me nā ʻeke ma lalo o nā maka, hoʻopau i nā wrinkles a puni nā maka, a hoʻomaikaʻi i ka hāʻule ʻana o nā kihi o nā maka.
Anti aging o ka ʻāʻī: hoʻomaikaʻi i ka ʻili manuahi a hoʻopau i nā wrinkles.
ʻO ka ʻili a me ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻili: e hoʻopaʻa i ka ʻiʻo ʻiʻo palupalu, e hōʻemi pono i ka ʻōpū, ka pūhaka a me ka umauma.
Hoʻoulu hou i ke kino holoʻokoʻa: hoʻomaikaʻi i ka ʻili manuahi o nā lima, nā ʻūhā, ka pūhaka, ka ʻōpū, ke kua a me ka ʻāʻī e hoʻonāwaliwali i nā wrinkles o nā lima a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili.

pono
Palekana a me ka hoʻopilikia ʻole: ʻenehana non-invasive, ʻaʻohe ʻeha, ʻaʻohe hopena ʻino a me nā hopena ʻaoʻao;
He mea kupaianaha ka hopena curative: keʻokeʻo, rejuvenating, anti-aging, shrinking pores, hoʻopaneʻe i ka wā kahiko, i kūpono i kēia manawa.Ma hope o ka mālama ʻana, ʻike ʻia ka hopena no ka manawa lōʻihi;
ʻO ke kumukūʻai kiʻekiʻe o ka hoʻokō ʻana: Ke hoʻohālikelike ʻia me ka injection a me ka plastic surgery, he hopena maikaʻi, ʻaʻohe hopohopo, ʻaʻohe pilikia, a ʻoi aku ka maʻalahi o nā mea kūʻai aku e ʻae.


Ka manawa hoʻouna: Nov-19-2022