2022 ili keokeo Pigmentation wehe Acne lapaau Ipl koho lauoho wehe mīkini

ʻO ka wehe ʻana i ka lauoho hiki ke uku a hoʻopau manawa.No laila no ke aha e hoʻopau ʻole ai i ka ʻōpala mau loa me ka mīkini home IPL?
ʻO Braun IPL Silk Expert Pro 5 kahi ala palekana, wikiwiki a maikaʻi hoʻi e wehe i ka lauoho a ua hoʻāʻo ʻia e wehe mau i ka lauoho ʻike ʻia i loko o 4 mau pule wale nō o ka hoʻohana.
Me ka Targeted Glitter, kaomi wale ma luna o ka ʻili e wehe i nā follicles lauoho a kāpae i ka ulu ʻana o ka lauoho makemake ʻole.
ʻO ka IPL ELIGHT ka mīkini IPL maikaʻi loa o ka honua, i hōʻoia ʻia e ka Skin Health Alliance no nā kāne a me nā wahine.
Me ka mea hana, hihia no ka ʻili silky maʻemaʻe a puni ka makahiki.ʻaʻole maikaʻi ʻole.
Nui ka poʻe makaʻu i ka wehe ʻana o ka lauoho ma ka home, e manaʻo ana i ka ʻeha a i ʻole ka mana paʻakikī.Eia nō naʻe, hoʻohana ʻo IPL ELIGHT i ka sensor e hoʻololi i ka ikaika o ka uila e like me kou ʻili.
ʻO ia ka IPL wikiwiki loa ma ka mākeke a hiki iā ʻoe ke hana i ʻelua squats i loko o ʻelima mau minuke.
Hōʻoiaʻiʻo ʻia he 40,000 uila a hiki i 22 mau makahiki lauoho ʻole (ʻaʻole pono ke pani ʻana o ka puʻupuʻu).
Pono e hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole kūpono ʻo IPL no nā ʻili a me nā ʻano lauoho.ʻO ka poʻe me ka ʻili ʻeleʻele a i ʻole ka lauoho ʻeleʻele, hina a ʻulaʻula paha, ʻaʻole pono kēia ala, no laila e hana i kāu noiʻi ma mua o ka hoʻopukapuka kālā.
Akā inā manaʻo ʻoe he kūpono ia iā ʻoe, hiki iā ia ke hoʻopakele iā ʻoe i nā makahiki he ʻumi - a me ke kālā hoʻomaka.
Aia kēia ʻatikala i nā loulou pili.E loaʻa iā mākou kahi komisina liʻiliʻi no nā kūʻai i hana ʻia ma o kekahi o kēia mau loulou, akā ʻaʻole pili kēia i ka manaʻo o kā mākou poʻe loea ma kekahi ʻano.ʻO ka hoʻāʻo ʻana a me ka loiloi huahana kūʻokoʻa i ka hoʻolālā ʻoihana.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-26-2022